قیمت ایمپلنت دندان قیمت ایمپلنت دندان کلینیک دندانپزشکی دکتر جوادیان

قیمت ایمپلنت دندان سال 1401 | شرایط اقساطی، جدول مقایسه + بیمه

چهارشنبه, 18 اسفند 1400 ساعت 14:16
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

آیا این مطلب برایتان کارایی دارد؟

اگر شما هم برای جایگزین کردن یک و یا چند دندان خود به دنبال ایمپلنت دندان هستید، حتما یکی از موارد بسیار مهمی که ذهن شما را به خود درگیر است، هزینه این درمان می‌باشد.
آیا می‌دانید که این هزینه تحت تاثیر چه مواردی قرار می‌گیرد؟
در این مطلب با دکتر لاله جوادیان همراه باشید تا مطالعه کنید:

  • آیا این درمان هزینه بالایی دارد؟
  • آیا ارزش هزینه کردن برای ایمپلنت دندان وجود دارد؟
  • در رابطه با ایمپلنت‌های ارزان چیزی شنیده اید؟ آیا می‌توانند گزینه مناسبی برایتان باشند؟
  • نحوه محاسبه قیمت این درمان به چه صورت است؟
  • نحوه پرداخت هزینه ایمپلنت چگونه است؟ آیا می‌توان این هزینه را به صورت اقساط پرداخت کرد؟

در این مطلب موثر و مفید قصد داریم تا علاوه بر پاسخ دادن به تمام سوالات بالا، شما را با قیمت این درمان آشنا کنیم. همچنین بعد از مطالعه تمام موارد مهمی که برایتان بیان کردیم، اگر همچنان قادر به پرداخت هزینه این درمان نیستید، برای شما راهکارهای دیگری را نیز ارائه داده ایم، پس با ما همراه باشید.

آیا ایمپلنت، درمانی گران قیمت است؟

این روش درمانی معمولا از جمله روش‌های گران قیمت در دندانپزشکی محسوب می‌شود که البته این هزینه کاملا قابل توجیح می‌باشد. در ادامه مطلب موارد موثر بر قیمت این روش درمانی را مطالعه کنید تا این موضوع را بیشتر درک نمایید.

موارد موثر بر قیمت ایمپلنت دندان

موارد موثر بر قیمت ایمپلنت دندان

موارد زیادی می‌توانند در قیمت نهایی این درمان تاثیر داشته باشند که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت:

  1. تعداد ایمپلنت مورد نیاز

    به طبع هزینه یک ایمپلنت با چند ایمپلنت تفاوت داشته و هرچه دندان‌های بیشتری به این درمان نیاز داشته باشند، قیمت نهایی نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
  2. میزان به روز بودن امکانات و تجهیزات

    این روش درمانی دارای پیچیدگی‌ها و حساسیت‌های بسیار خاصی می‌باشد که به همین دلیل تجهیزات متفاوتی برای آن موجود می‌باشند. این درمان باید همواره به روز باشد که ایمپلنت دیجیتال امروزه یکی از محبوب‌ترین روش‌های ایمپلنت دندان است.
  3. نوع و کیفیت روکش ایمپلنت

    دیگر عوامل موثر در این زمینه، کیفیت روکش های ایمپلنت می‌باشد که در انواع متنوعی موجود هستند. هرچه کیفیت ساخت این روکش‌ها بالاتر باشد، به طبع هزینه آنها نیز بیشتر خواهد بود.
  4. کیفیت برند ایمپلنت دندان

    ایمپلنت دندان در برند‌ها و مارک‌های بسیار متنوعی در کشورهای مختلف ساخته می‌شوند که هرکدام از آنها دارای هزینه متفاوتی می‌باشند.
  5. نیاز به برخی درمان‌های جانبی

    معمولا برخی از درمان‌های جانبی برای ایمپلنت مورد استفاده قرار می‌گیرند که در ادامه شما را با این موارد آشنا می‌کنیم:
    • پیوند استخوان و سینوس لیفت

      دو عامل بسیار مهمی که می‌توانند در قیمت نهایی این درمان تاثیر داشته باشند، سینوس لیفت و پیوند استخوان می‌باشند. اگر تراکم استخوان فک به طور کافی وجود نداشته باشد، لازم است تا با استفاده از این روش‌ها، تراکم کافی برای استخوان ایجاد گردد.
      اینکه شما نیاز به این درمان‌ها دارید و یا خیر را در جلسه مشاوره و بعد از بررسی عکس‌برداری‌ها توسط دندانپزشک متوجه خواهید شد.
    • کشیدن دندان و یا جراحی لثه

      در برخی مواقع بیمار با وجود دندان پوسیده خود برای ایمپلنت اقدام می‌کند که در ابتدا باید دندان آسیب دیده کشیده شود. همچنین برخی از مواقع دندان فرد از جای خود می‌افتد، اما ریشه آن همچنان در استخوان فک باقی می‌ماند که به همین منظور باید با کمک جراحی لثه، ریشه باقی مانده دندان از دهان خارج شود.
    • پیوند لثه

      کاشت دندان تا حد زیادی بستگی به بهداشت دهان و دندان فرد دارد، در صورتی که فرد با بیماری پریودنتال روبرو باشد، در ابتدا باید برای درمان آن اقدام کرده که هزینه جداگانه ای به همراه خواهد داشت.
    • بلیچینگ دندان

      باید بدانید که روکش ایمپلنت‌های دندانی قابلیت سفیدتر شدن و تغییر رنگ ندارند. اگر این درمان برای دندان جلویی انجام شود، برخی از افراد تمایل دارند تا نوع درخشان تر و زیباتر روکش را انتخاب کنند که به همین منظور نیاز دارند تا با استفاده از روشی مانند بلیچینگ، دندان‌های مجاور را با روکش انتخابی خود هماهنگ نمایند.

پرداخت هزینه ایمپلنت دندان با بیمه

به طور معمول به دلیل اینکه ایمپلنت یک روش درمانی محسوب می‌شود، اکثر بیمه‌های تکمیلی و درمانی هزینه ای را برای بیمه شدگان خود در نظر می‌گیرند.
کلینیک دندانپزشکی دکتر جوادیان با بیمه‌های متعددی قرارداد دارد که می‌توانید با خیال آسوده برای درمان خود اقدام کنید. در قسمت بیمه‌های طرف قرار داد در سایت، نام بیمه خود را جستجو نمایید.
برای دریافت اطلاعات و راهنمایی‌های بیشتر در این زمینه می‌توانید ما تماس بگیرید.

محاسبه قیمت ایمپلنت دندان

محاسبه قیمت ایمپلنت دندان

برای محاسبه قیمت نهایی این درمان در ابتدا دندانپزشک محاسبه می‌کند که شما به چند عدد پایه ایمپلنت و چند روکش نیاز دارید. پس از این محاسبه دقیق، نوع برند متناسب انتخاب شده و هزینه آن مشخص می گردد.
همچنین همانطور که پیش‌تر برایتان بیان کردیم، روکش‌های ایمپلنت در انواع و جنس‌های متنوعی مانند زیرکونیا، پی اف ام، ایمکس و ... وجود دارند که نوع متناسب آن با مشورت دندانپزشک انتخاب خواهد شد.
در ادامه باید بررسی شود که ناحیه مورد نظر تراکم استخوان کافی دارد و یا خیر که اگر وجود نداشته باشد، باید از روش‌هایی مانند لیفت سینوس و یا پیوند استخوان استفاده شود. این درمان ها دارای هزینه جداگانه ای می‌باشند.
در نهایت برای اینکه شما هم از هزینه قطعی درمان خود مطلع شوید، با کلینیک دندانپزشکی دکتر جوادیان تماس گرفته و زمانی را برای مشاوره با متخصص ایمپلنت هماهنگ کنید.
این مشاوره برای شما عزیزان به صورت رایگان در نظر گرفته شده تا بتوانید با خیال آسوده از طرح درمان خود اطلاعات و راهنمایی‌های لازم را به دست آورید.

ایمپلنت ارزان قیمت را انتخاب کنم یا نه؟

همانطور که پیش‌تر بیان کردیم، قیمت ایمپلنت دندان در مقایسه با دیگر روش‌های دندانپزشکی بالاتر می‌باشد. به همین دلیل شاید شما هم جزء افرادی باشید که به فکر ایمپلنت‌های ارزان قیمت افتاده اید.
بدانید که هیچ ارزان بودنی بی حکمت نیست. ممکن است تا دلیل آن نامرغوب بودن مواد مورد استفاده و یا انجام کار توسط دندانپزشک غیرمتخصص و غیرمجرب باشد که این موارد می‌توانند عوارض متعددی را برای فرد به همراه داشته باشند.
پس به دنبال کلینیک ارزان قیمت نباشید و به تخصص دندانپزشک مورد نظر خود توجه کنید.

آیا تمام ایمپلنت‌های ارزان بی کیفیت می‌باشند؟

با این حال برخی مواقع برند‌هایی با قیمت متناسب‌تر وجود دارند که می‌توانند با کیفیت بسیار بالایی باشند. از جمله این موارد می‌تواند به برند‌های کره‌ای اشاره کرد که با قیمتی پایین‌تر نسبت به برندهای مطرح، اما کیفیت بسیار خوبی را دارا می‌باشد.

ایمپلنت دندان ارزان بهتر است یا اقساطی؟

ایمپلنت دندان ارزان بهتر است یا اقساطی؟

اگر یک و یا چند دندان خود را از دست داده اید و به دلیل گران قیمت بودن درمان ایمپلنت، از انجام آن صرف نظر می‌کنید و یا به دنبال ایمپلنت‌های ارزان قیمت هستید، پس این عنوان را با دقت مطالعه کنید.
بسیاری از کلینیک‌های دندانپزشکی برای تبلیغات خود از واژه ایمپلنت‌های ارزان قیمت استفاده می‌کنند که شاید نظرتان را جلب کرده باشند، اما باید به علل این ارزانی توجه داشته باشید:

  1. دلیل اول

    استفاده کردن از مواد نامرغوب و بی کیفیت می‌باشد که بعد از مدتی شما را با عوارضی مانند عفونت‌های لثه، شکستن پست ایمپلنت و ... روبرو کرده و در نهایت هزینه‌های جانبی بیشتری را برایتان به همراه خواهد داشت.
  2. دلیل دوم

    همکاری کردن کلینیک با دندانپزشکی که تخصص و تجربه کافی در این زمینه را ندارد، زیرا این افراد هزینه کمتری دریافت می‌کنند. بنابراین به این نکته نیز توجه کنید که حتما درمان توسط ایمپلنتولوژیست و یا متخصص ایمپلنت صورت گیرد.

نتیجه گیری این است که پرداخت هزینه ایمپلنت به صورت اقساط برای شما ارزش بیشتری خواهد داشت. برای کسب راهنمایی‌های بیشتر با ما تماس بگیرید.

قیمت انواع ایمپلنت دندان در کلینیک دکتر جوادیان

قیمت ایمپلنت‌های دندانی مورد استفاده در کلینیک دندانپزشکی دکتر جوادیان عبارتند از:

ویژگی‌ها قیمت به تومان کشور سازنده نام برند
  1. داشتن طراحی فرم ریشه برای تثبیت اولیه عالی
  2. داشتن سازگاری بسیار بالا در قسمت فوقانی
  3. کارایی بالا از نظر زیبایی و عملکرد
  4. شناخته شده به عنوان استاندارد طلایی ایمپلنت
  5. دارای پنج نوع فیکسچر
  6.  داشتن قابلیت افزایش ایمنی و سهولت در جراحی
6.500.000 کره snunone
  1. ثبت شده با درجه A در وزارت بهداشت
  2. مطابق با تکنولوژی‌های به روز
  3. داشتن قطعات مشابه با برند‌های آمریکایی
  4. کارایی بسیار بالا از نظر زیبایی و کیفیت
  5.  داشتن استحکام مکانیکی بسیار بالا
9.500.000 سوئیس sic

قیمت انواع ایمپلنت

دیگر ایمپلنت‌های دندانی می‌توانند حدود قیمت‌های زیر را داشته باشند:

  1. ایمپلنت‌های آمریکایی

    قیمت انواع آمریکایی ایمپلنت با توجه به قطعاتی که برای ساخت آنها مورد استفاده قرار گرفته است، حدود 12.000.000 تومان (دوازده میلیون تومان) می‌باشد.
  2. ایمپلنت‌های آلمانی

    این ایمپلنت در حدود 7.000.000 تومان (هفت میلیون تومان) تا 9.000.000 تومان (نه میلیون تومان) می‌باشند.
  3. ایمپلنت‌های ایتالیایی

    ایمپلنت های ایتالیایی همانند برند سوییدن اند مارتینا قیمتی در حدود 7.000.000 تومان (هفت میلیون تومان) دارند.
  4. ایمپلنت‎های اسپانیایی

    اسپانیا ایمپلنت‌هایی در حدود 7.000.000 تومان (هفت میلیون تومان) به بازار عرضه کرده است.
  5. ایمپلنت‌های فرانسوی

    یکی از برندهای مشهور فرانسوی، آی دی آی بوده که در حدود 6.000.000 تومان (شش میلیون تومان) الی 8.000.000 تومان (هشت میلیون تومان) می‌باشد.

قیمت ایمپلنت تک فک

به طور کلی هزینه ایمپلنت به صورت هر واحد دندانی محاسبه می‌گردد، اگر 6 و یا 8 واحد از دندان‌های یک فک خود را می‌خواهید ایمپلنت کنید، باید تعداد دندان‌هایتان را با قیمت هر واحد برند ایمپلنت مورد نظر خود حساب کنید.

قیمت ایمپلنت دو فک

قیمت ایمپلنت دو فک

برای محاسبه قیمت ایمپلنت دو فک خود حتما باید برای مشاوره به کلینیک تشریف بیاورید. شاید تلفیقی از درمان‌ها برایتان صورت گیرند که بعد از بررسی‌های لازم، قیمت دقیق به شما اعلام خواهد شد.

قیمت روکش‌های مورد استفاده برای ایمپلنت دندان

همانطور که بیان شد، روکش‌های متنوعی برای این درمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. در کلینیک دندانپزشکی دکتر جوادیان قیمت روکش های pfm، 3.500.000 (سه میلیون و پانصد هزار تومان) و قیمت روکش‌های زیرکونیا، 4.500.000 (چهار میلیون و پانصد هزار تومان) می‌باشند.

هزینه‌های جانبی ایمپلنت دندان

همانطور که پیش‌تر در مقاله بیان کردیم، ایمپلنت دندان می‌تواند هزینه‌های جانبی نیز داشته باشد که در ادامه این هزینه‌ها بیان شده اند:

شروع قیمت از (به تومان) خدمات جانبی
از 800.000 تا 1.500.000 کشیدن دندان
از 1.500.000 تا 2.000.000 جراحی دندان
حداقل از 1.500.000 پیوند استخوان
3.000.000 پیوند استخوان ممبران
از 3.500.000 تا 4.500.000 سینوس لیفت

هزینه ایمپلنت را چطور پرداخت کنم؟

یکی از مسائل مهمی که حتما برای شما هم سوال است، نحوه پرداخت هزینه این درمان می باشد. در کلینیک دندانپزشکی دکتر جوادیان می‌توانید 50 درصد مبلغ را در جلسه اول و 50 درصد دیگر را در جلسه بعدی پرداخت نمایید.
برای دریافت راهنمایی بیشتر با ما تماس بگیرید.

عوارض استفاده از ایمپلنت ارزان قیمت

استفاده از ایمپلنت‌های دندانی بی کیفیت و ارزان می‌تواند شما را با عوارض زیر روبرو نماید:

  1. خطر عفونت افزایش پیدا می کند.
  2. استفاده از مواد نامرغوب در ساخت پایه ایمپلنت، ممکن است تا سبب عدم جوش خوردن استخوان فک با پایه ایمپلنت گردد و درمان را با شکست روبرو کند.
  3. در دو طرف حفره صورت سینوس ماگزیلاری وجود دارد که استفاده از ایمپلنت بی کیفیت توسط دندانپزشک غیرمجرب، می تواند سبب آسیب رسیدن به جداره سینوس شود و عوارض جدی را به همراه داشته باشد.
  4. ممکن است تا به دندان‌های سالم صدمه و آسیب وارد شود.
  5. با پرداخت هزینه بسیار کم برای این درمان، نه تنها در هزینه درمان خود صرفه جویی نکرده اید، بلکه با بروز چنین عوارضی ممکن است تا مجبور به پرداخت هزینه‌های اضافی در آینده شوید.

چطور هزینه ایمپلنت دندان خود را کاهش دهم؟

برای اینکه نقش موثری در کاهش هزینه‌های درمانی خود داشته باشید، بهتر است تا به موارد زیر توجه کنید:

  1. حتما دندانپزشک متخصص و باتجربه را در این زمینه انتخاب کنید و با ایشان مشاوره‌های لازم را انجام دهید.
  2. می‌توانید از شرایط اقساط کلینیک برای کاهش هزینه‌های خود استفاده کنید.
  3. با بیمه درمانی و تکمیلی خود هماهنگی‌های لازم را انجام داده تا بتوانید بخشی از هزینه درمان را از بیمه خود دریافت کنید.
  4. توجه داشته باشید که بهداشت دهان و دندان نیز یکی از مواردی است که سبب کاهش هزینه‌های بعدی شما خواهد شد. نادیده گرفتن این مورد عوارض کوتاه مدت و یا بلند مدت را در پی داشته و با گسترش عفونت‌های دهان می‌تواند موجب شکست درمان ایمپلنت دندان شما شود. در نتیجه هزینه‌های مجددی را برایتان به همراه خواهد داشت.

چه راهکارهای جایگزینی برای ایمپلنت دندان وجود دارند؟

با وجود تمام مطالبی که برایتان بیان شد، اگر باز هم شما جزء افرادی می باشید که به هیچ عنوان نمی خواهید هزینه ای بابت ایمپلنت دندان پرداخت کنید و راهکارهایی که بیان شد، گزینه مناسبی برایتان نبودند، می‎توانید راه‎های دیگری را نیز امتحان کنید.
البته لازم به ذکر است که بهتر است در این مورد با دندانپزشک متخصص مشورت داشته باشید تا ایشان بهترین راهکارهای درمانی را برای شما بیان نمایند. در ادامه شما با برخی دیگر از روش‎هایی که برای جایگزینی دندان از دست رفته مورد استفاده قرار می‎گیرند، آشنا می‎کنیم:

  1. بریج دندان

    بریج دندان پلی از یک تا چند دندان مصنوعی می‌باشد.
  2. پروتز کامل

    استفاده از یک دست پروتز کامل نیز دیگر روشی دیگر برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته است.
  3. پروتز موقت

    از پروتز موقت یا متحرک و یا همان دندان مصنوعی نیز می‎توان برای درمان این عارضه استفاده کرد.

لازم به ذکر است که هرکدام از روش‌های بیان شده نیز دارای مزیت‌ها و معایب خود می‌باشند و شما حتما باید قبل از هرگونه اقدامی با یک متخصص مشورت داشته باشید.

پیشنهاد میکنیم حتما بخوانید

سوالات متداول

  1. قیمت ایمپلنت دندان برای هر دندان چقدر است؟

    با توجه به مواردی که در مقاله برایتان بیان کردیم، هزینه هر ایمپلنت دندان معمولا بین 6.000.000 (شش میلیون تومان) الی 10.000.000 (ده میلیون تومان) می باشد.
  2. قیمت کاشت دندان جلو چقدر است؟

    قیمت کاشت ایمپلنت برای دندان جلو تفاوتی با دیگر مواردی که بیان کردیم ندارد، اما موضوعی که در اینجا حائز اهمیت است، نوع روکش مورد استفاده می‌باشد، زیرا به طور معمول از روکش زیباتر و گران قیمت‌تری برای دندان‌های جلویی استفاده می‌شود.
  3. آیا ایمپلنت دندان ارزش پرداخت هزینه را دارد؟

    قطعا این طور است، زیرا ایمپلنت دندان تنها روشی است که می‌تواند به طور دائمی جای خالی یک و یا چند دندان از دست رفته را پر کند و درصد موفقیت بالایی از نتایج خود نیز داشته باشد. با وجود اینکه از دیگر هزینه‌های دندانپزشکی گران قیمت تر می‌باشد، اما می‌تواند نوعی سرمایه گذاری برای آینده محسوب شده و دقیقا همانند دندان طبیعی برای فرد کارایی داشته باشد.
  4. دلیل تفاوت قیمت زیاد در کاشت ایمپلنت دندان چیست؟

    باید بدانید که در سراسر جهان، بیش از 150 شرکت داخلی و خارجی به تولید انواع مختلفی از ایمپلنت‌های دندان می‌پردازند. طرح های توسعه یافته توسط شرکت‌های پیشرو در این زمینه با سرمایه‌گذاری‌های مدامی همراه هستند و نمونه‌های متعددی را به بازار ارائه می‌دهند. به همین دلیل است که تفاوت‌های زیادی در قیمت انواع ایمپلنت دندان وجود دارد.
  5. چقدر ضمانت ایمپلنت را در نظر بگیرم؟

    هر چقدر که میزان کیفیت ایمپلنت بالاتر باشد، نگرانی های بیمار و دندانپزشک متخصص کاهش پیدا می‌کنند. ایمپلنت‌های باکیفیت ماندگاری و دوام بیشتری داشته و ساخت آنها توسط کشورهای معتبر، با ضمانت و گارانتی همراه خواهد بود. در کلینیک دندانپزشکی دکتر جوادیان می توانید با خیال آسوده و با دریافت بهترین خدمات، درمان خود را شروع و به اتمام برسانید.
خواندن 728 دفعه آخرین ویرایش در یکشنبه, 07 فروردين 1401 ساعت 15:08

نظر دادن

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

تماس سریع

02122976274
02122963447
09380132273

پاسداران-بالاتر از میدان هروی-خیابان وفامنش نبش مکران شمالی-پلاک 32، طبقه 2

سوالات متداول

  1. آیا ایمپلنت دندان قدیمی باید حتما جایگزین شود؟

    تا زمانی که با مراقبت ها و نگهداری های لازم، ایمپلنت دچار آسیب و عفونت نشود، شاید هرگز نیاز به تعویض ایمپلنت دندان به وجود نیاید. برای مراقبت درست و اطمینان از سلامت دهان و دندان و ایمپلنت خود، لازم است تا هر چند وقت یک بار (حدود 6 ماه یک بار) برای چکاپ به مطب دندانپزشکی بروید. همچنین عامل اصلی در موفق بودن ایمپلنت دندان، تخصص و تبحر دندانپزشک می باشد. متخصص ایمپلنت دندان علاوه بر اینکه دارای مهارت کافی در زمینه کاشت ایمپلنت می باشد، توانایی و تبحر لازم را برای درمان بیماری های لثه، پیوند استخوان و لیفت سینوس دارد.
  2. آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟

    ایمپلنت همانند یک جراحی معمولی می باشد، بنابراین بروز درد و ناراحتی بعد از آن کاملا طبیعی بوده و به کمک دارو های مسکن به مرور زمان رفع می گردد. این امکان نیز وجود دارد تا میزان درد در برخی از افراد به قدری کم باشد که نیازی به استفاده از دارو های مسکن نداشته باشند. حدود 3 الی 4 ساعت بعد از کاشت ایمپلنت دندان بی حسی از بین رفته و درد آغاز می گردد که این درد تا حدود 10 روز ادامه خواهد داشت. بهتر است تا در این دوران غذا های نرم و دارو های مسکن تجویز شده توسط دندانپزشک متخصص را مصرف کنید.
  3. چه زمانی بعد از کشیدن دندان، ایمپلنت کاشته می شود؟

    برای کاشت ایمپلنت دندان دو روش کلی وجود دارد. یکی از آن ها ایمپلنت فوری بوده که در این روش، بلافاصله بعد از کشیدن دندان، ایمپلنت کاشته می شود. این روش تنها در مواقعی انجام می گیرد که برای تثبیت دندان، تراکم استخوان به قدر کافی وجود داشته باشد. مزیت این روش درمانی، صرفه جویی در وقت و کاهش تعداد جراحی های مورد نیاز برای کاشت است، اما احتمال ناموفق بودن درمان در این روش بیشتر می باشد. روش بعدی به این صورت است که بعد از کشیده شدن دندان، پیوند استحوان انجام شده و به حدود 3 ماه دوره بهبودی نیاز دارد. این روش نتیجه موفقیت آمیز بیشتری را به همراه دارد.
  4. آیا ظاهر ایمپلنت دندان طبیعی است؟

    بسیاری از افرادی که قصد انجام ایمپلنت دندان را دارند، نگران این هستند که مبادا ظاهر بدی روی دندان هایشان داشته باشد. اما باید گفت که پاسخ این سوال را می توان یک بله ی محکم و قطعی گفت، زیرا ایمپلنت دندان به دندان طبیعی شباهت بسیار زیادی دارد.
  5. آیا امکان سفید کردن ایمپلنت دندان وجود دارد؟

    ایمپلنت دندان را همانند دیگر روش های زیبایی دندان، نمی توان سفید تر کرد و بلیچینگ دندان اثر مثبتی روی ایمپلنت ندارد. اگر قصد انجام بلیچینگ دندان را دارید، بهتر است تا در ابتدا این کار را انجام دهید و بعد از آن اقدام به کاشت ایمپلنت دندان نمایید تا بتوانید رنگ ایمپلنت خود را مشابه با دندان های کناری پیدا کنید.
  6. آیا عدم موفقیت درمان ایمپلنت ممکن است؟

    احتمال شکست و عدم موفقیت هر درمان پزشکی وجود دارد و ایمپلنت دندان نیز مانند هر روش درمانی دیگری ممکن است تا با شکست رو به رو شود. اما با این وجود می توان به قطع گفت که اگر دندانپزشک متخصص را برای درمان خود انتخاب نمایید، این درمان با احتمال موفقیت بالای 98 درصد به اتمام خواهد رسید.
  7. آیا امکان خرابی و پوسیدگی ایمپلنت دندان وجود دارد؟

    ایمپلنت دندان از جنس تیتانیوم بوده که این فلز به هیچ عنوان دچار پوسیدگی نمی شود. اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که عدم رعایت بهداشت دهان و دندان می تواند به راحتی تاج دندان و اطراف ایمپلنت دندان را دچار عفونت کرده که در این شرایط، احتمال لق شدن ایمپلنت دندان نیز وجود دارد.
  8. چه تعداد ایمپلنت دندان مورد نیاز من می باشد؟

    در صورتی که یک دندان از دست رفته داشته باشید، به یک ایمپلنت نیاز دارید، اما اگر بیش از یک دندان خود را از دست داده باشید، این احتمال وجود دارد که برای هر دندان به ایمپلنت نیازمند نباشید. فک بالا و پایین با هم تفاوت هایی دارند، در واقع فک پایین از تراکم استخوان بیشتری نسبت به فک بالا برخوردار است. برای متوجه شدن تعداد دقیق ایمپلنت مورد نیاز خود، باید با دندانپزشک مشورت نمایید.
  9. کدام دندان ها می توانند ایمپلنت شوند؟

    کاشت ایمپلنت دندان محدودیت عددی ندارد و یک یا مجموعه ی کامل دندان را می توان ایمپلنت کرد که این موضوع کاملا به شرایط بیمار بستگی دارد.
  10. آیا امکان کاشت ایمپلنت دندان برای خانم باردار وجود دارد؟

    با وجود اینکه ایمپلنت دندان روشی کاملا بی خطر می باشد، اما همواره به خانم های باردار توصیه می شود تا این درمان را به بعد از زایمان خود موکول کنند. قبل از شروع به درمان، برای بررسی و ارزیابی های لازم، بیمار باید عکس های رادیولوژی و اسکن تهیه کند که قرار گرفتن مادر باردار در معرض اشعه می تواند به جنین آسیب وارد کند. همچنین بعد از کاشت ایمپلنت دندان برای کاهش درد و احتمال بروز عفونت، لازم است تا دارو های مسکن مصرف شود که برخی از این دارو ها می تواند برای جنین مضر باشد.
  11. کاشت ایمپلنت دندان با لیزر چگونه است؟

    کاشت ایمپلنت دندان با لیزر یک روش کم تهاجمی و راحت تر می باشد و در این روش بیمار درد کمتری را تجربه خواهد کرد. بیو لیزر، سیستم فیبری نوری دارد که با برخورد به بافت هدف، می تواند برش را راحت تر و دور از صدای ناخوشایند دریل جراحی، ایجاد کند. با کمک لیزر که روشی مطمئن می باشد، دندانپزشک می تواند درمان های پیچیده تر را راحت تر انجام دهد. همپنین درد کمتری برای بیمار ایجاد شده و دوره نقاهت را سریع تر می گذراند.
  12. آیا ایمپلنت دندان بوی بدی در دهان ایجاد می کند؟

    با وجود اینکه ایمپلنت دندان عملکردی مشابه با دندان طبیعی دارد، اما در صورت عدم رعایت بهداشت دهان و دندان می تواند مشکلات کوچک و بزرگی به همراه داشته باشد. یکی از این مشکلات بوی بد دهان است که تعیین علت دقیق آن کار راحتی آسانی نیست. با این حال موارد زیر می توانند دلیلی بر ایجاد بوی بد دهان توسط ایمپلنت دندان باشند:
    • به وجود آمدن پلاک روی ایمپلنت: ایجاد پلاک دندانی، علاوه بر تحت تاثیر قرار دادن بوی دهان، می تواند بیماری های لثه را به دنبال داشته باشد که در این شرایط احتمال از بین رفتن ایمپلنت دندان وجود دارد.
    • گیر کردن مواد غذایی در ایمپلنت: همانطور که غذا در بین دندان های طبیعی گیر می کند، این اتفاق برای ایمپلنت دندان نیز رخ می دهد. باقی ماندن تکه های غذا در ایمپلنت می توانند سبب ایجاد بوی بد دهان شوند. بنابراین باید روزانه مسواک بزنید و از نخ دندان استفاده داشته باشید.
    • عفونت ایمپلنت: در صورت عفونت ایمپلنت دندان، بوی تندی ایجاد می شود. عفونت ایمپلنت نیز می تواند به دلیل عدم رعایت بهداشت دهان و دندان رخ دهد، اما در صورت بروز آن حتما باید به مطب دندانپزشکی مراجعه نمایید.
  13. بین ایمپلنت تیتانیوم یا ایمپلنت زیرکونیا، کدام یک بهتر اند؟

    بسیاری از بیمارانی که برای ایمپلنت دندان مراجعه می کنند، نگرانی هایی درباره ایمپلنت تیتانیوم و یا زیرکونیا دارند. در واقع این افراد نمی دانند که کدام یک از این دو ایمپلنت برایشان مناسب تر است. دندانپزشک متخصص ایمپلنت با داشتن مهارت و تجربه و با در نظر گرفتن شرایط و خواسته های بیمار، نوع خاص ایمپلنت مناسب برای بیمار را انتخاب می کند. در ادامه به بررسی این دو نوع ایمپلنت می پردازیم:
    1. ایمپلنت تیتانیومی هزینه ای بالاتر از ایمپلنت زیرکونیا دارد.
    2. هر دو نوع سازگاری بسیار خوبی با بدن انسان دارند.
    3. زیبایی ظاهری ایمپلنت زیرکونیا بیشتر می باشد.
    4. با وجود خاصیت ارتجاعی کمتر ایمپلنت زیرکونیا، اما هر دو نوع دارای مقاومت و استحکام بسیار بالایی هستند.