در طول زندگی دلایل متعددی وجود دارند که می توانند سبب از دست رفتن یک و یا چند دندان شوند. از جمله این موارد مانند افزایش سن، تصادف، ضربه به صورت، بیماری های دهان و دندان و پوسیدگی های شدید دندان می باشند. اما وجود جای خالی دندان در دهان، علاوه بر اینکه زیبایی چهره را تحت تاثیر قرار می دهد، می تواند برای سلامت فرد خطرات زیادی را به دنبال داشته باشد. یکی از بهترین روش هایی که امروزه برای پر کردن جای خالی دندان مورد استفاده قرار می گیرد، ایمپلنت دندان (Dental implant) است. قبل از وجود ایمپلنت دندان، بیمارانی که دندان خود را از دست می دادند، باید از پروتز های دندانی استفاده می کردند که این پروتز ها حتی در هنگام غذا خوردن نیز برای بیمار سختی هایی را ایجاد می کردند. اما ایمپلنت دندان به خوبی می تواند جایگزین ریشه دندان شود و همانند دندان طبیعی برای بیمار کاربرد داشته باشد و با وجود جنس تیتانیومی خود، به خوبی با بدن سازگاری دارد. پس از اینکه ایمپلنت درون استخوان فک کاشته شود، در صورت نگهداری و مراقبت درست می تواند ماندگاری و طول عمر بسیار بالایی داشته باشد و یا حتی به طور دائم باقی بماند. بیشترین دلیلی که سبب محبوبیت ایمپلنت شده شباهت ظاهری و عملکرد مشابه آن با دندان دائمی می باشد.
اگر شما هم دندان از دست رفته دارید، لازم است تا قطعا این روش درمانی را بشناسید و قبل از مراجعه به متخصص مربوطه برخی آگاهی های لازم را داشته باشید. با مطالعه این مقاله می توانید اطلاعاتی مفید درباره مزایا و معایب ایمپلنت، هزینه ی آن، مراحل، ماندگاری و طول عمر، مراقبت های بعد از آن و موارد دیگری که به شناخت بهتر شما درباره ایمپلنت کمک می کند، به دست آورید.
ایمپلنت دندان یک پایه ی فلزی از جنس تیتانیوم می باشد که با قرار گرفتن درون استخوان فک، می تواند همانند ریشه دندان باشد. تاج دندانی که روی ایمپلنت قرار داده می شود نیز، ظاهری همانند دندان طبیعی ایجاد کرده و سبب می شود تا جای خالی دندان علاوه بر زیبایی با بهترین عملکرد درمان شود.
در مواقعی که میزان تراکم استخوان فک بسیار مناسب باشد، امکان قرار دادن تاج دندان بلافاصله بعد از کاشت پایه ایمپلنت وجود دارد، اما میزان شکست و عدم موفقیت ایمپلنت دندان تا حدود 20 درصد بیشتر خواهد شد. برای این کار، دندانپزشک متخصص به خوبی بررسی می کند که علاوه بر میزان مناسب تراکم استخوان، عرض و طول استخوان نیز مناسب و ایده آل باشد. بهتر است تا این نوع ایمپلنت، برای دندان های جلویی که جنبه زیبایی دارند، مورد استفاده قرار بگیرد و برای دندان های عقبی که میزان فشار بیشتری را تحمل می کنند، از ایمپلنت فوری استفاده نشود. حدود 5 یا 6 ماه بعد از کاشت ایمپلنت فوری، روکش اصلی جایگزین روکش موقت خواهد شد. به طور کلی شرایطی که برای کاشت ایمپلنت فوری مورد نیاز است را در زیر اشاره می کنیم:
به طور معمول حدود 96 درصد افرادی که دندان از دست رفته دارند، می توانند با کمک ایمپلنت دندان به درمان مشکل خود بپردازند و با درصد بالایی موفقیت درمان را به دست آورند. برای اینکه بدانید که آیا شما هم کاندیدای مناسبی برای کاشت ایمپلنت دندان هستید، بهتر است تا ادامه مقاله را دنبال کنید.
این روش که امروزه بهترین روش جایگزینی دندان از دست رفته می باشد، دارای مزیت ها و فواید بسیاری است که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم:
ایمپلنت فوری نیز به نوبه ی خود دارای مزیت ها و فوایدی می باشد که در زیر به آن ها اشاره شده است:
قیمت ایمپلنت دندان به موارد متعددی بستگی دارد که همین موضوع سبب می شود تا قیمت دقیقی برای کاشت ایمپلنت دندان وجود نداشته باشد. عوامل مختلفی مانند بیمه، دستمزد دندانپزشک و غیره در قیمت کاشت ایمپلنت موثر هستند. عفونت لثه می توانند به درمان جانبی نیاز داشته و سبب افزایش هزینه درمان شوند. در صورتی که بیمار تراکم کافی استخوان فک را نداشته باشد، لازم است تا پیوند استخوان انجام دهد که هزینه جداگانه ای به همراه دارد. به طور کلی دیگر موارد متعددی که در هزینه ایمپلنت دندان تاثیر دارند، عبارتند از:
ایمپلنت دندان نسبت به دیگر روش های جایگزینی دندان از دست رفته، قیمت بالاتری دارد، زیرا یک درمان کاملا تخصصی بوده که به مهارت بسیار بالایی نیاز دارد. این روش درمانی عملکردی بسیار مشابه با دندان طبیعی دارد و در صورت رعایت بهداشت دهان و دندان می تواند دوام و ماندگاری بالای 15 سال داشته باشد. این فرایند به عکس های رادیولوژی خاصی نیاز دارد و تحت بیهوشی انجام می گیرد. به جهت گران بودن هزینه این روش درمانی، معمولا افراد سعی دارند تا راهی برای کاهش قیمت آن پیدا کنند. توجه کنید که به فکر کلینیک های ارزان قیمت نباشید، زیرا استفاده از مواد نامرغوب و تخصص و مهارت نداشتن دندانپزشک می تواند عوارض بسیار زیادی را برای شما به وجود بیاورد. برخی از کلینیک های دندانپزشکی شرایط اقساطی را برای دریافت هزینه ایجاد کرده اند که شما می توانید از آن ها کمک بگیرید.
اگر می خواهید تا قیمت کاشت ایمپلنت خود را کاهش دهید، باید درمان خود را به دست یک متخصص ایمپلنت بگذارید. همچنین برای اینکه فشار مالی زیادی به شما وارد نشود، می توانید درخواست پرداخت اقساطی هرینه درمان را داشته باشید. همانطور که دندان های طبیعی شما به مراقبت نیاز دارند، بعد از کاشت ایمپلنت دندان نیز باید بهداشت دهان و دندان خود را به درستی رعایت کنید.
به طور معمول کاشت ایمپلنت دندان برای کسانی که زیر 18 سال دارند، انجام نمی گیرد. در این شرایط دندانپزشک توصیه می کند تا بیمار تا اتمام رشد استخوان فک صبر کند. برای بالای 18 این درمان محدودیت سنی ندارد و افراد سالمند نیز می توانند به راحتی و با موفقیتی بالای 95 درصد، از این روش درمانی بهره مند شده و دندان مصنوعی پردردسر خود را کنار بگذارند.
مدت زمانی که درمان ایمپلنت دندان به طول می انجامد، یکی از سوالات مهمی است که برای همه بیمارانی که قصد انجام ایمپلنت را دارند، ایجاد می شود. در این مدت زمان موارد متعددی تاثیر دارند، اما قبل از آن باید این را بدانید که پر کردن جای خالی دندان با روش هایی که سریع انجام می شوند، می توانند ماندگاری پایینی داشته باشند. کاشت ایمپلنت دندان به طور کلی در یک فرآیند سه فازی انجام می گیرد که این روند برای بیماران یکسان نمی باشد. به طور معمول می توان گفت که بین 3 الی 8 ماه این درمان زمان می برد و بیمارانی که کل دهان آن ها به ایمپلنت نیاز دارد، به زمان بیشتری نیاز دارند. افرادی که تنها قصد ایمپلنت یک دندان خود را دارند، این روند را در مدت زمان کوتاه تری طی می کنند. برای درک بیشتر، مدت زمان درمان را در هر فاز درمانی مورد بررسی قرار می دهیم:
شاید شما نیز شنیده باشید که ایمپلنت دندان یک درمان دائمی می باشد. نمی توان گفت این جمله اشتباه است، اما باید بدانید که مواردی بر ماندگاری این روش تاثیر گذار هستند. تا زمانی که از ایمپلنت دندان خود به خوبی مراقبت و نگهداری کنید، ایمپلنت دندان شما تا حدود 25 سال و یا حتی پایان عمر باقی خواهد ماند. بنابراین باید توجه کافی به عادات زندگی خود، رعایت بهداشت دهان و دندان خود، تغذیه و تمام مراقبت های لازم داشته باشید. همچنین یکی دیگر از موارد بسیار مهمی که سبب ماندگاری بالای ایمپلنت دندان می شود، این است که کاشت آن را به دست متخصص مربوطه و دندانپزشک دارای مهارت و با تجربه بگذارید.
پایه ایمپلنت دندان در استخوان فک کاشته می شود و بعد از جوش خوردن با استخوان فک، می توان گفت که همانند ریشه دندان می گردد. جنس پایه ایمپلنت از تیتانیوم بوده که از مقاوم ترین فلزات روی کره زمین می باشد، به همین جهت به سادگی آسیب نمی بیند و هیچگاه نمی شکند. همچنین تیتانیوم دچار پوسیدگی نمی گردد، زیرا مقاومت بالایی نسبت به اسید دارد. البته باید توجه داشته باشید که این شرایط برای تاج دندانی که روی ایمپلنت دندان است، نمی باشد.
ایمپلنت دندان در اندازه ها و انوع متفاوتی قابل استفاده می باشد. با توجه به موقعیت دندان و شرایط بیمار، دندانپزشک بهترین و مناسب ترین نوع آن را انتخاب می کند. در ادامه به شرح انواع ایمپلنت دندان می پردازیم:
متخصص ایمپلنت، پیچ مخصوص را در لثه بیمار قرار داده و تاج دندان را روی آن قرار می دهد. انواع ایمپلنت بر اساس تکنیک عبارتند از:
ایمپلنت ها بر مبنای روش کاشت نیز به سه دسته ی زیر تقسیم می شوند:
جنس ایمپلنت دندان از آلیاژ تیتانیوم بوده که مقاوم ترین فلزها می باشد. این ماده کاملا سبک بوده و سازگاری خوبی با بدن انسان دارد. همچنین با هیچ موادی واکنش نشان نمی دهد. تاکنون عده ی بسیار کمی به این ماده حساسیت نشان داده اند. ماده ی دیگری که می تواند جایگزین مناسبی برای تیتانیوم باشد، زیرکونیا بوده که برای افرادی که به ایمپلنت دندان حساسیت نشان دادند، انتخاب بسیار مناسبی می باشد.
سه ساختار کلی ایمپلنت دندان عبارتند از:
این پایه جایگزینی برای ریشه دندان می باشد.
این قسمت پایه ایمپلنت دندان را به تاج متصل می کند.
این بخش از جنس سرامیک و شبیه به دندان طبیعی می باشد.
دندانپزشک متخصص در اولین اقدام، توصیه های قبل از شروع درمان را به بیمار می کند تا بیمار برای کاشت ایمپلنت دندان آمادگی لازم را پیدا کند. در ادامه، پرسشنامه پزشکی در اختیار بیمار قرار می گیرد تا دندانپزشک از سوابق پزشکی بیمار اطلاعات لازم را به دست آورید. پس از آن، متخصص ایمپلنت به بررسی کامل وضعیت دهان و دندان بیمار و عکس های رادیولوژی مربوطه می پردازد. در صورت وجود هرگونه مشکل در دهان و دندان و بیماری های لثه، باید قبل از کاشت ایمپلنت دندان، برای درمان آن ها اقدام شود. پس از اینکه از سلامت دهان و دندان اطمینان حاصل شد، دندانپزشک به بررسی اسکن مخصوص ایمپلنت دندان پرداخته و با کمک آن، محل دقیق کاشت ایمپلنت را تعیین می کند.
برای آشنایی بیشتر شما با کاشت ایمپلنت دندان، در ادامه مراحل آن را برایتان شرح می دهیم:
اگر بیمار تمام شرایط لازم را برای کاشت ایمپلنت دندان داشته و استخوان فک او تراکم کافی داشته باشد، می تواند از ایمپلنت فوری دندان استفاده نماید. در این روش کاشت ایمپلنت در یک جلسه صورت گرفته و روکش و پروتز در روز بعد به طور موقت در دهان قرار داده می شوند. البته بسیاری از افراد رضایت کافی از ایمپلنت فوری ندارند. در ادامه بعد از جوش خوردن ایمپلنت و استخوان، دندانپزشک روکش نهایی را روی آن قرار می دهد.
افراد زیر کاندیدای مناسبی برای کاشت ایمپلنت دندان نمی باشند و در واقع اگر این درمان را انجام دهند، درصد موفقیت درمان بسیار پایین خواهد بود:
در حدود 2000 سال قبل از میلاد، در تمدن چین باستان نسخه های اولیه از ایمپلنت دندان به وجود آمدند و مورد استفاده قرار می گرفتند. در آن زمان برای جایگزینی دندان از دست رفته، میخچه هایی که از بامبو درست شده بودند را استفاده می کردند. در تمدن مایا ها، ایمپلنت دندان حدود سال 600 میلادی آغاز شد. در آثار مصری های باستان، دیده شده است که از عاج، فلزات گرانبها و یا حتی دندان دیگر انسان ها برای پر کردن جای خالی دندان استفاده می کردند. در قرن 18 میلادی، پژوهشگران با انجام آزمایشات بسیاری تلاش کردند تا با استفاده از طلا و آلیاژ به ساخت ایمپلنت دندان بپردازند، اما در این کار موفق نشدند. در سال 1886، پزشکی تاج چینی را که روی دیسک پلاتینی قرار داده شده بود، برای ایمپلنت دندان مورد آزمایش قرار داد که نتیجه موفقیت آمیزی به دنبال نداشت. در سال 1952، جراح ارتوپدی سوئدی توانست تا مواردی که برای جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فک نیاز است را تشخیص دهد. در سال 1965، اولین ایمپلنت تیتانیومی روی بیمار داوطلبی امتحان شد و در سال 1981، پس از تحقیقات و مطالعات فراوان، یافته های مهمی از ایمپلنت دندان منتشر شد که امروزه به ساخت ایمپلنت های جدید و حرفه ای منجر شده است.
ایمپلنت دندان نیز مانند هر روش درمانی دیگری با وجود تمام مزیت ها و فوایدی که به همراه دارد، اما می تواند معایب نیز داشته باشد که در زیر به بررسی آن ها می پردازیم:
به دلایل متعددی ممکن است تا ایمپلنت دندان شکست بخورد که در زیر به بررسی آن ها می پردازیم:
درد و ناراحتی در مجاور ایمپلنت دندان و متورم شدن چانه می توانند نشانه ای از شکست ایمپلنت دندان باشند. در این شرایط باید در اسرع وقت به کلینیک دندانپزشکی مراجعه نمایید.
اگر درد بعد از کاشت ایمپلنت دندان بیش از یک هفته ادامه پیدا کرد، احتمال پس زدن ایمپلنت دندان وجود دارد که البته این یک مورد نادر است، زیرا همواره تیتانیوم سازگاری خوبی با بدن دارد.
زمانی که پایه ایمپلنت دندان در جایگاه صحیح و مناسبی قرار داده نشده باشد، این امکان وجود دارد که کاشت ایمپلنت دندان با شکست مواجه شود. به طور معمول این نوع شکست، در ایمپلنت فوری دندان ایجاد می شود، زیرا تاج دندان بلافاصله روی پایه ایمپلنت قرار گرفته است.
یک دندانپزشک متخصص، میزان تراکم استخوان برای کاشت ایمپلنت دندان ار بررسی می کند و اگر این مقدار ناکافی باشد، پیوند استخوان را انجام می دهد. اگر دندانپزشک مهارت کافی در این زمینه نداشته باشد، پایه ایمپلنت به استخوان فک جوش نخورده و این درمان با شکست رو به رو خواهد شد.
با وجود سازگاری بالای تیتانیوم با بدن انسان، این امکان وجود دارد که برخی از افراد به آن واکنش نشان دهند که در این شرایط، دندانپزشک باید پایه تیتانیومی را از دهان بیمار خارج کرده و از جنس دیگری استفاده نماید.
عفونت می تواند در حین جراحی و یا به دلایل دیگری مانند عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و یا مصرف سیگار و دخانیات ایجاد شود که در این صورت پایه ایمپلنت با استخوان فک جوش نمی خورد.
شکست ایمپلنت دندان با علائمی مانند درد و نارحتی و تورم و یا مشکلاتی در حین غذا خوردن همراه است.
بعد از کاشت ایمپلنت دندان باید مراقبت ها و نکاتی رعایت شوند که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:
تا حدود 24 ساعت بعد از کاشت ایمپلنت دندان، باید غذاهای بسیار نرم مصرف شود. مثال هایی از این نوع غذا ها مانند، تخم مرغ، سوپ های سرد، سیب زمینی، محصولات لبنی و غیره می باشند. از مصرف غذاهای داغ، اسیدی، تند و چسبنده باید اجتناب شود. همچنین تا حدود 24 ساعت نباید با استفاده از نی نوشیدنی مصرف شود. در ادامه نمونه ای از غذا هایی که بعد از کاشت ایمپلنت دندان می توانید مصرف کنید، عبارتند از:
بعد از کاشت ایمپلنت دندان تا پایان دوران نقاهت خود باید از مصرف مواد غذایی زیر پرهیز کنید:
آیا می دانید ایمپلنت دندان چگونه انجام می شود؟ آیا درمورد مراحل ایمپلنت و نحوه انجام آن چیزی می دانید؟ آیا انجام این روش درمانی خیلی طول می کشد؟ مطالعه این مطلب پاسخ به این سوالات و سایر سوالات احتمالی را در اختیارتان قرار خواهد داد.
جراحی سینوس لیفت چیست؟ انجام آن به چه کسانی پیشنهاد می شود؟ آیا این جراحی عوارض دارد؟ هزینه انجام این جراحی چقدر است؟ در این مقاله با دکتر جوادیان همراه باشید تا اطلاعات لازم در این باره را به دست آورید.
آیا ایمپلنت دندان دائمی است؟ طول عمر ایمپلنت دندان چقدر میباشد؟ چه عواملی در افزیش و یا کاهش ماندگاری آن نقش دارند؟ با مطالعه این مطلب به پاسخ این سوالات و همچنین سایر اطلاعات لازم در این باره دست خواهید یافت.
قیمت ایمپلنت دندان چقدر است؟ انواع ایمپلنت دندان چه هزینه ای دارند؟آیا ایمپلنت دندان درمانی گران قیمت است؟چه مواردی بر این هزینه تاثیر دارند؟ نحوه پرداخت هزینه آن چقدر است؟ایمپلنت دندان ارزان قیمت خوب است؟ چه هزینه های جانبی برای این درمان وجود دارند؟ در این مقاله با دکتر لاله جوادیان همراه باشید تا اطلاعات دقیق تری در این باره به دست آورید.
عوارض ایمپلنت دندان چیست؟ آیا شما نیز نگران عوارض ایمپلنت دندان خود هستید؟ آیا ممکن است شما نیز دچار این عوارض شوید؟ در این مقاله قصد داریم اطلاعات بیشتری درباره این موضوع در اختیارتان قرار دهیم.
ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب است؟ آیا همه افراد می توانند از این روش استفاده کنند؟ آیا با وجود گذشت چند سال از افتادن و یا کشیدن دندان میتوان آن را ایمپلنت کرد؟ سن چه نقشی در ایمپلنت دندان دارد؟ مطالعه این مطلب علاوه بر پاسخ به این سوالات، سایر اطلاعات لازم را در این باره در اختیارتان قرار خواهد داد.
آیا تفاوت ایمپلنت و دندان طبیعی را میدانید؟ آیا شباهت این دو روش را میشناسید؟ به نطر شما این روش میتواند جایگزین مناسبی برای دندانهای از دست رفته باشد؟ مطالعه این مطلب اطلاعات کامل و مفیدی را در این باره در اختیارتان قرار خواهد داد.
ایمپلنت چه نقشی در درمان ارتودنسی دارد؟ اولویت با ایمپلنت دندان است یا ارتودنسی؟ آیا شما هم شک دارید که کدام درمان را باید در ابتدا انتخاب کنید؟ در این مقاله با دکتر لاله جوادیان همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این باره به دست آورید.
ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب نیست؟ چگونه می توانید بفهمید انجام این روش برایتان مناسب است؟ در صورت نداشتن شرایط کافی برای ایمپلنت کردن آیا میتوان با انجام درمانهای جانبی شرایط لازم را فراهم کرد؟ آیا سن تاثیری در استفاده از این روش درمانی دارد؟ مطالعه این مطلب تمام اطلاعات کافی و مفید در این خصوص را در اختیارتان قرار میدهد.
آیا برای جایگزینی دندان از دست رفته خود به دنبال روش و راه حل مناسبی می باشید؟ شاید در رابطه با بریج دندان و ایمپلنت دندان شنیده باشید، آیا تفاوت های این دو را می دانید؟ ایمپلنت بهتر است یا بریج دندان؟ کدام گزینه برای شما مناسب تر است؟ در این مقاله با دکتر لاله جوادیان همراه باشید تا اطلاعات موثری در این باره به دست آورید.
کاشت ایمپلنت دندان به چه مدت زمانی نیاز دارد؟ چه مواردی در این زمان تاثیرگذار هستند؟پیوند استخوان تا چه حد سبب طولانی تر شدن روند درمانی می گردد؟ آیا ممکن است تا بلافاصله بعد از کشیدن دندان، کاشت ایمپلنت انجام شود؟ در این مقاله همراه با دکتر لاله جوادیان باشید تا اطلاعات بیشتری در رابطه با مدت زمان و تعداد جلسات این درمان به دست آورید.
آیا ممکن است تا درمان ایمپلنت دندان با شکست روبرو شود؟ چه مواردی سبب شکست درمان ایمپلنت می شوند و چگونه باید برای رفع این مشکلات اقدام کرد؟ آیا می تواند مانع از شکست این درمان به صورت صددر صد شد؟چه عللی باعث بروز این اتفاق می شوند؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات موثری در این باره به دست آورید.
آیا دندان جلویی خود را از دست داده اید؟ آیا به این نیاز دارید تا برای جایگزینی آن از از روش ایمپلنت دندان استفاده داشته باشید؟ این روش چگونه برای دندان جلویی انجام می شود؟ مزیت ها و معایب آن کدام اند؟چه افرادی می توانند کاندیدای استفاده از این روش درمانی باشند؟ در این مقاله با دکتر لاله جوادیان همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در خصوص این درمان به دست آورید.
چرا نیاز به انجام ایمپلنت دندان وجود دارد؟ آیا مزیت های کاشت ایمپلنت دندان را می دانید؟ این روش درمانی چه مزیت هایی نسبت به دندان مصنوعی دارد؟ در این مقاله مختصر و مفید با دکتر لاله جوادیان همراه باشید تا مزیت های این روش درمانی را بشناسید.
آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟ میزان این درد چقدر است؟چه روش هایی برای کاهش آن وجود دارند؟ آیا می توان از بروز درد ایمپلنت دندان جلوگیری نمود؟ در این مقاله مختصرو مفید با دکتر لاله جوادیان همراه باشید تا اطلاعات موثری در خصوص درد ایمپلنت دندان و راهکارهایی برای کاهش درد آن به دست آورید.
طول عمر ایمپلنت دندان چقدر است؟ چه مواردی در این ماندگاری تاثیر دارند؟ آیا می توانید تا طول عمر و ماندگاری ایمپلنت دندان خود را افزایش دهید؟ آیا موارد کاهش دهنده این ماندگاری را می شناسید؟آیا ماندگاری این روش درمانی برای تمام افراد یکسان می باشد؟ در این مقاله با دکتر لاله جوادیان همراه باشید تا اطلاعات موثری در این باره به دست آورید.
آیا می دانید که بعد از کاشت ایمپلنت دندان باید چه مواردی را رعایت کنید؟ در رابطه با درد و تورم بعد از جراحی می دانید؟ چگونه باید آن ها را کاهش داد؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا تمام نکات مراقبتی بعد از کاشت ایمپلنت دندان را مطالعه کنید.
پاسداران-بالاتر از میدان هروی-خیابان وفامنش نبش مکران شمالی-پلاک 32، طبقه 2
طراحی شده توسط گروه طراحی و توسعه وب سایت رویال مدیا